Pomozite sebi i napravite prvi korak

U određenim trenucima života svima je potrebna podrška i pomoć u pronalaženju odgovora do kojih sami ne možemo doći. Kod svih je tako, ne samo kod Vas te niste sami u traganju za boljim i sretnijim življenjem. Ljudski je potražiti pomoć i maknuti naučeno uvjerenje koje nam govori kako pomoć traže slabići i kukavice. Istina je upravo suprotna.

Podršku zvanu pomoć traže hrabri jer se izlažu opasnosti i mogućnosti da budu odbijeni u svom zahtjevu. Također ulaze u rizik po kojem mogu primiti neadekvatan ili pogrešan oslonac. Tražeći pomoć i prihvaćajući je priznajemo kako nismo savršena bića i prihvaćamo krhkost koja nije slabost. Izražavajući hrabrost tražeći pomoć pokazujemo spremnost na promjenu i želju za rastom i razvojem.

Svaki nastali problem ili „izazov“ može prerasti u osobni rast i iz svake životne situacije možemo naučiti nešto novo za nas. S novim naučenim iskustvom dobivamo nove uvide koji razvijaju u nama sposobnosti i kvalitete koje krase kreativnog, uspješnog i sretnog čovjeka.

Ne kaže se uzaludno kako se ništa ne događa slučajno i kako se sve događa u pravom trenutku i baš onda kada možemo podnijeti promjenu i riješiti novonastalu situaciju. No, nekada je teško SAM koračati svojim životnim putem te Vam pružam podršku i ruku na koju se možete osloniti kad se umorite hodati tamnim predjelima svojih životnih ciklusa. Drago mi je da Vam mogu pomoći u boljem razumijevanju nastalih okolnosti i osvjetljavanju tamnih krajolika kojim ćete prolaziti sami, ali puno lakše uz pomoć koja Vam se pruža. Učinite korak za sebe, nazovite nas i ugovorite termin.