Pomozite sebi i napravite prvi korak

U određenim trenucima života svima je potrebna podrška i pomoć u pronalaženju odgovora do kojih sami ne možemo doći. Kod svih je tako, ne samo kod Vas te niste sami u traganju za boljim i sretnijim življenjem.

psihološko savjetovanje

Psihološko savjetovanje je proces i oblik pružanja podrške pri konfrontiranju s teškoćama koje vodi stručna osoba. Psihološko savjetovanje je usmjereno na rješavanje osobnih problema

Psihodijagnostika

Psihodijagnostika sadrži psihologijsko / dijagnostički intervju i niz psihologijskih instrumenata kojima se postiže cjelovita slika pojedinca. Psihodijagnostika se može provoditi na inicijativu klijenta, njegovog psihoterapeuta, doktora opće medicine ili psihijatra (zbog diferencijalne dijagnostike, indikacije za medikamentoznu terapiju ili dr.)

partnersko / bračno savjetovanje

Nalazite se u labirintu nekomunikacije, sumnji, nepovjerenja, osuđivanja, preispitivanja, očekivanja… kako prema sebi tako i prema svome partneru. Ne vidite izlaz i čini Vam se kako svi pokušaji vode u sve dublje i dublje razočaranje i povrijeđenost.

HIPNOZA

U našu podsvijest je utkan cijeli naš život. Kada imamo potrebu ili želimo nešto promijeniti trebamo hipnozom ući u podsvijest. Hipnozom „zaobilazimo“ kritični faktor koji poput stražara čuva sva naša mišljenja, stavove, navike i ne dopušta usvajanje novih informacija koje su u suprotnosti s našim moralom i etikom.